Song | Chai Pe Gun |
Artist | Masoom Sharma & Swara Verma |
Album | Chai Pe Gun (Single 2025) |
Written by | Andy Dhaiya |
Produced by | Team Jelly Music |
Chai Pe Gun Masoom Sharma & Swara Verma Lyrics
जब आवे घरा चाय पे ना लेके आइये गुण रे
अकबर के मे आ री फोटो कू ना दिखाई रे
मम्मी और पापा ने कर दिया डोन रे
ओ बनेगा विलन तेरे बाप का जमाई रे
ओ फायर करने से खुले आसमान में
चोरे तालिये ना किसी के तू ताला ते
तू भी दिया 20-30 सूट जान सिलने
मैं भी दे दूं जाके साईं की दुकान से ला ते
तू भी दिया 20-30 सूट जान सिलने
मैं भी दे दूं जाके साईं की दुकान से ला ते
पैसे फेंकने से फेरा पे भर लाइयो बैग रे
ओ बैठते ही गाड़ियों में 2-2 मारा पेग रे
इसी बात की हो रही है एंडी ढाई थारी चोरी फैन रे
ओ तेरे गांव तक गाड़ियों की टूटन को ना दे लाने रे
चोरे गाड़ियों के बीच में तू गाड़ी रखिये
जो सज के ना आई पटियाला ते
तू भी दिया 20-30 सूट जान सिलने
मैं भी दे दूं जाके साईं की दुकान से ला ते
लेफ्ट हैंड में भड़ते ही पावे दारू टेंट में
मारे बंद बाजे अले भी आवे कोट पैंट में
बाबा की दया ते मारे कोई तंगी को ना
पीने खानीए यार मेरे से कोई सतसंगी को ना
रे घना रखे से परेज मेरे ताऊ अले चोरे
आज बीयर मराइये तेरे साला ते
तू भी दिया 20-30 सूट जान सिलने
मैं भी दे दूं जाके साईं की दुकान से ला ते
Romanized Version
Jb aawe ghara chai pe na leke aiye gun re
Akbar ke me aa ri photo ku na dikhayi re
Mummy or papa ne kr Diya done re
O bnega villain Tere baap ka jamai re
O fire krne se khule aasman me
Chore taliye na kisi k tu tala te
Tu bhi Diya 20 30 suit jaan silne
Mei bhi dedu Jake saai theke ala te
Tu bhi Diya 20 30 suit jaan silne
Mei bhi dedu Jake saai theke ala te
Paise faikne se phera pe bhar laiyo bag re
O baithte hi gaadiya m 2 2 maara peg re
ISI baat ki ho rhi Andy dhaiya thari chori fan re
O Tere gaav tak gadiyan ki tootan ko na de lane re
Chore gadiyan k beech me tu gadi rakhiye
Jo saj k n Ayi patiyala te
Tu bhi Diya 20 30 suit jaan silne
Mei bhi dedu Jake saai theke Ala te
Left hand n bhadhte hi pawe daru tent m
Maare band baje ale bhi Aawe coat pant m
Baba ki Daya te maare koi tangi ko na
Pine khaniye yaar mere se koi satasangi ko na
Re Ghana rakhe se parej mere taau ale chore
Aaj beer maraiye Tere sala te
Tu bhi Diya 20 30 suit Jaan silne
Mei bhi dedu Jake saai theke Ala te